lauantai 21. toukokuuta 2016

Viimestä viedään

Se ois nyt viimeinen päivä Tanskassa meneillään. Kaikennäköstä sitä pääsikin näkemään, pidempäänkin ois voinu olla!
Eilinen oli viimeinen päivä töissä ja nopea päivä vasta olikin! Ei kauheesti ollu töitä mutta jotain pikku hommia tuli tehtyä. Töistä mentiinki sitten palauttamaan pyöriä. Tänään vähän siivoillu ja järjestelly tavaroita huomista lähtöä varten, huomenna pitkä päivä edessä joten pitää vähän latailla akkuja ettei ihan kuolleena tulla takasin Suomen maalle.

torstai 19. toukokuuta 2016

Kotiin paluun on jo todellinen pelko

Häkellyttävää ajatella että 6 viikkoa on kohta täynnä, huomenna mennään jo viimeiseen työpäivään! Töissä ollu vähä hiljasempaa tää viikko, mutta on sitä töitäkin tullu tehtyä. Tiistaina tuli tehtyä corollaan jakopääremontti, siinä meni aamupäivä ja loppu päivä valmisteltiin hallin toista puolta seuraavan päivän yritystapaamiseen. Eilen tuli testattua ja korjattua muutama laturi ja päivän mittaan olleita pikku hommia. Tänään olikin hommaa taas, Dodgen katumaasturiin tuli tehtyä "hyppyjohto" sulakerasialta abs-yksikölle, mondeosta kahden diesel suuttimen irroitus ja xc90 volvon abs-yksikön irroitus ja uuden asennus. Muutama päivä jäljellä, mutta silti kerkeää jotain uutta näkemään!

maanantai 16. toukokuuta 2016

Kotiin paluu sen kun lähenee

6 päivää jäljellä Tanskan maalla, melkein alkaa pelottaa suomeen paluu. Älyttömällä vauhdilla mennyt viimeiset 5 viikkoa, onneksi vielä hetki aikaa nautiskella täällä olemisesta. Tänään oli vielä vapaata, tanskassa helluntaita vietetään kaksi päivää. Huomenna taas töihin ja oppimaan uutta!

perjantai 13. toukokuuta 2016

Työn täyteinen viikko takana

Mukavin ja nopein arkiviikko takana, töitä on riittänyt joka päivälle. Tiistaina tuli kasattua Opeli loppuun ja diesel suuttimien irrotus passatista. Keskiviikkona tuli tehtyä pari jarruremonttia, renkaiden vaihtoja ja land cruiserista suuttimien irrotus. Eilinen ja tämä päivä menikin sitte corollan kytkin remppaa tehdessä. Tuli eilen taas käytyä kattomassa paikallista futis peliä työkavereiden kanssa, karvas 0-2 tappio mutta tunnelmaa riitti!

maanantai 9. toukokuuta 2016

Vapaista selvitty ja 2/3 takana

Mukavat vapaat takana, ei kummempia tullu tehtyä loppuviikonlopusta. Asuntolalla hengailua ja hyvästä säästä nautiskelua. Tänään aamulla töihin mukavassa auringon paisteessa, tuli aloteltua kannen takaisin asennusta iltapäivästä, melkein kasassa, aamu päivä meni pikku hommia tehdessä. Huomenna taas uuteen päivään mukavissa lämpötiloissa!

perjantai 6. toukokuuta 2016

Pitkä vapaa meneillään

Keskiviikkona oli aika hiljanen päivä, muutama renkaan vaihto ja pari jarruremonttia, muuten tuli seurailtua muitten tekemisiä. Eilen vietettiin helatorstaita ja tänäänkin on vapaata, koska korjaamo on kiinni. Tän päivän suunnitelmana on suunnata ruokailun jälkeen Odenseen kattelemaan maisemia ja näyttimään auringon lämmöstä!

tiistai 3. toukokuuta 2016

Töitä

Mihin nämä päivät valuukaan, 3 viikkoa jo takana! Töitä riittänyt joka päivälle ja uutta tulee opittua. Eilen tuli vaihettua Opel astraan bensapumppu ja suodatin, muutama renkaiden vaihto ja näitä kuuluisia vikakoodeja. Tänään tuli sitten irrotettua eilisestä astrasta kansi ja muutamia pikku hommia. Väsymys painaa ja huomenna taas uudestaan.